Mats Bengtsson

Get back - en nostalgitripp

Det här är inte bloggen för dig som letar efter den senaste musiken. Däremot kanske du kan hitta några nya favoriter i denna nostalgitripp bakåt i pop- och rockhistorien.

Ry

Säger trevlig helg med lite skönt groove!

Skotskt

Snart dags att ta gå på kortledigt. Mer jobb på fredag. Lämnar er med lite skotsk musik. Orange Juice och så Edwyn Collins från samma band, men solo.

Summer feeling

Då är plötsligt sommaren här.
Jag vet inte vad han sjunger om, men tycker att det är bra sommarkänsla i den här gamla pärlan med Manu Chao. Trevlig helg! 

Down under

Hur drar man igång en ny vecka på ett bra sätt?
Det kan göras på olika vis, och ett av dem kan vara att lyssna på The Triffids. De betraktades under sin tid som ett av de bästa banden från Australien. Och det var onekligen en fin rad skivor de gav ut under 80-talet.

 

Goda vibrationer

Solen ska, om SMHI inte har fel, skina en del även den här helgen.
Okej, kanske inte läge för stranden, med Beach Boys funkar utan tvekan. Det gör de året om. Här är några klassiker, eller kanske snarare superklassiker, från den senare delen av 60-talet.

Robert

Såg nyss på vår sajt att Robert Miles gått bort.

Jag ska inte låtsas att jag visste vem han var, men när jag läste att han låg bakom klassikern "Children" så gick det upp ett ljus. Det är ju en av låtarna på min "motionsmix" på Spotify. Jo, det händer faktiskt att jag rör på kroppen.

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Bloggar