Mats Bengtsson

Get back - en nostalgitripp

Det här är inte bloggen för dig som letar efter den senaste musiken. Däremot kanske du kan hitta några nya favoriter i denna nostalgitripp bakåt i pop- och rockhistorien.

Summer feeling

Då är plötsligt sommaren här.
Jag vet inte vad han sjunger om, men tycker att det är bra sommarkänsla i den här gamla pärlan med Manu Chao. Trevlig helg! 

Down under

Hur drar man igång en ny vecka på ett bra sätt?
Det kan göras på olika vis, och ett av dem kan vara att lyssna på The Triffids. De betraktades under sin tid som ett av de bästa banden från Australien. Och det var onekligen en fin rad skivor de gav ut under 80-talet.

 

Goda vibrationer

Solen ska, om SMHI inte har fel, skina en del även den här helgen.
Okej, kanske inte läge för stranden, med Beach Boys funkar utan tvekan. Det gör de året om. Här är några klassiker, eller kanske snarare superklassiker, från den senare delen av 60-talet.

Robert

Såg nyss på vår sajt att Robert Miles gått bort.

Jag ska inte låtsas att jag visste vem han var, men när jag läste att han låg bakom klassikern "Children" så gick det upp ett ljus. Det är ju en av låtarna på min "motionsmix" på Spotify. Jo, det händer faktiskt att jag rör på kroppen.

80-talsklassiker

Bloggveckan får rulla igång med en riktig 80-talsklassiker, en stor hit från 1985. Och visst håller den än, med sitt sköna beat och luftiga sound?

Vill samtidigt passa på att hälsa en ny bloggarkollega välkommen till MVT.se: Oliver Beckman, som även han kommer att bjuda på mycket musik på sin blogg. Dock av färskare datum. Lycka till!
Spana in hans blogg HÄR

 

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Bloggar