Logga in
Logga ut
Mat Mat Mat Mat
Ingår i dagens lunch:
Lördag 21/4
Porter stek med portersås serveras med Varma grönsaker samt vinbärsgele och press gurka samt kokt potatis
99
Köksmästarens 190G Högrevsburgare med picklad rödlök Mozarella cheddar samt bacon serveras med Hamburger dressing bearnaisås och klyft potatis och inlagd gurka samt lökringar
99
Panerad stillahavssPanerad rödspätta med skagenröra serveras med citron & dill potatis toppas med handskalade räkor pätta grenoble serveras med kapris tärnade rödbetor och skirat smör serveras med dill slungad potatis
99

Lördag 21/4
71:ans lunchbuffé (inkl. råkostbuffé, dryck, dessert, kaffe m.m.)
99
Rödspätta (enkelpanerad) med kokt potatis/dillmos och remouladsås
Gorgonzolagratinerad kycklingfilé med ris/kokt potatis
Dagens på Mat & Café 59:an - Rödspätta (enkelpanerad)
85

Lunchsökning
Välj ort/område Markera/avmarkera alla
Motala
Datum Markera/avmarkera alla
16/4(måndag)
17/4 (tisdag)
18/4 (onsdag)
19/4 (torsdag)
20/4 (fredag)
21/4 (lördag)
22/4 (söndag)
Just dessa restauranger Markera/avmarkera alla
Café Paus
Hamnkrogen i Motala
Kathy Thai
Levins Matsalar
Lux Restaurang
Magasinet
Mat & Café
Motala Golfrestaurang
Nya köket
Restaurang Nostalgi
Restaurang Sjövik
Skepparpinan