Om Motala & Vadstena Tidning

Mer än bara papperstidningen
Motala & Vadstena Tidning är den pigga, nyfikna lokaltidningen för framför allt invånarna i Motala och Vadstena kommuner. Vårt mål är att vara publicistiskt ledande med bästa lokala bevakningen av såväl allmänna nyheter som sport.

Tidningen utkommer sex dagar i veckan (måndag-lördag) och trycks i tabloidformat. Vid den senaste TS-mätningen 2011 var upplagan 9 600 exemplar i genomsnitt. Enligt Orvesto har Motala & Vadstena Tidning en räckvidd på 23 000 läsare per dag. Tidningen finns även som radiotidning.
Men Motala & Vadstena Tidning bjuder inte bara på nyheter, annonser, tävlingar och olika tjänster. I tidningen och på hemsidan publiceras även en mängd läsarerbjudanden via vårt förmånsprogram, MVT-mera. Det kan vara allt från spännande resor för tidningens läsare till prisvärda varor och tjänster, som erbjuds genom våra lokala samarbetspartners.
Tidningens innehåll lagras och publiceras även elektroniskt. I princip accepterar vi inte material med förbehåll mot elektronisk lagring/spridning.


Korta fakta
Ägare: Nya Tidens Media AB
VD: Lennart Foss
Ansvarig utgivare: Stefan Pettersson
Chefredaktör: Stefan Pettersson

Oberoende liberal. Grundad 1868.
Upplaga 9 600 ex (2011)
Betalningsgrad 96% (2011)
Antalet läsare per utgivningsdag 23 000 (2011)
Internettidning www.mvt.se

Här hittar du en sida om tidningens historia.