– Tyvärr. Folk är dåliga på att hänga med. Har varit en buss till Vetlanda och Kumla i år, resten inställda. Jag är besviken att det inte är mer intresse, kommenterar researrangören Malin Rajala.

Piraterna får nu förlita sig till det supporterstöd som tillresta fans i bilar kan ge.

Malin Rajala är vice ordförande i supporterklubben Crossbone.

– Det har varit en konstig säsong. Vi trodde det skulle bli toppen, men så fick vi inte ihop laget, konstaterar Malin Rajala.

Piraterna får nu förlita sig till det supporterstöd som tillresta fans i bilar kan ge.

På Piraternas hemsida pågår samtidigt en insamling för att försöka räta upp klubbens ekonomi. Den startades på måndagen efter att det kommit ut i helgen att klubben inte kan betala löner i tid.

– En mindre sponsor kom med förslaget och det tyckte vi var en bra idé. men det är så nytt än och jag vet inte hur mycket pengar som kommit in, säger Piraternas marknadsansvarige Janne Eklöf.

Annars känns det inte bra för Piraterna att nu riskera att få ha kört sista tävlingen 15 augusti, då sista hemmamatchen var förra veckan.

Piratcupen planerades före säsongen, en individuell tävling och fortsättning på Darcy Ward-eventen, men blir troligen inget av.

Artikelbild

| SUPPORTRAR. Piraterna har haft bra supporterstöd genom åren i framgång. Men nu blir det ingen organiserad bussresa till Målilla på tisdagen.

– Vi har försökt, men det är svårt att dra ihop förare. Det ser svårt ut att få till, säger Janne Eklöf.

SM-slutspel kan förlänga säsongen, men det krävs mycket i sista omgången för att Piraterna ska nå dit.