– Jag åker dit ihop med min agent. Då ska de erbjuda mig ett kontrakt och jag tror att jag kommer att tacka ja, säger Liridon Silka i samband med tisdagens träning med Maif på Idrottsparken.

Silka har under hösten och vintern varit i kontakt med Jönköping Södra i superettan. Under måndagen presenterade samtidigt Jönköpingsklubben två nyförvärv på mittfältet, Tobias Nilsson och Sebastian Holmqvist. Något som skulle kunna tala för att intresset för Silka har svalnat.

– Det är din tolkning, hehe. Jag ser det som att det går åt mycket folk. Om det går åt folk i ettan så är det ingenting mot vad det gör i superettan. De har nog en plan för fler spelare, det vet jag att de har, säger Maifs sportchef Mikael Larsson.

På Silka själv låter det också nu som att det lär bli en övergång till Jönköping. Den springande punkten har mer varit hans eget kontrakt än att lösa honom från Maif.

– Troligen skriver jag på, säger han.

Mer Maif: Mohammed Abdulrahman kommer att återta nummer 14 som han hade när han gjorde succé i Maif 2010. Han gillar numret tack vare sin idol Thierry Henry. 14 är ledigt när nu Daniel Swärd lämnar för någon Linköpingsklubb. Mommos nummer 10 tas över av Gabi Morad, hemvändaren.