Inför cirka 160 familjemedlemmar, släktingar och vänner samt vem som ville, sade Motalas Hanna Lindblad och hennes Karl von Spreti ja till varandra. Kyrkoherde Torbjörn Ahlund förrättade vigseln, Cantuskören sjöng liksom brudens goda vän Dea Nordberg som annars sjunger med Roxette. Även Poplabbet medverkade. Hannas syster dansade tillsammans med Kenny Svensson till Håkan Hellströms låt "Valborg". Elisabeth Jivegård spelade orgel.

Efter vigseln kastades blomblad på de lyckliga. Kändisar som artisten Siw Malmqvist, komikern Per Andersson och Häxan Surtant, alltså Katrin Sundberg. sågs i folkmassan.

Brudparet som färdades till festen med häst och vagn.

Artikelbild

| Maria Franzén, Pelle Arhio, Malin Carlsson och Per Andersson på partyhumör. "Jag har jobbat med Hanna och vi är goda vänner, säger Per.

Bröllopsfestligheterna ståndar i dagarna tre. Allt inleddes med afternoontea och en oktoberfest på fredagen. I morgon blir det brunch.

– Jag är så upprymd! Det ska bli så kul. Vi har längtat efter det här ett år nu, sade Hanna dagen före vigseln.

– Vi har längtat i tio år, enligt Kalle, som teaterviskar i bakgrunden.

Paret, som bor i Göteborg med Kalles två söner Cesar och Oscar, har känt varandra sedan 2003.

Artikelbild

| Hannas mormor och morfar, Marianne och Gösta Östensson.

MVT var bland de första tidningarna att berätta om bröllopet. Hanna sade då att Kalle friat på en strand i Barcelona och "Jag är så lycklig. Det känns så himla rätt och så älskar jag ju att styra upp fester. Det här ska vara, har jag hört, en av de roligaste festerna man kan vara med om så jag ser verkligen fram emot nästa sommar".

Och nu är den dagen här, hon har fått sin älskade.

Artikelbild

| Brudens föräldrar Karina och Håkan Lindblad samt kyrkoherde Torbjörn Ahlund som förrättade vigseln.

Bröllopsfesten hålls på Vadstena slott. Det ryktas om att Eric Saade ska underhålla de lyckliga tu och bröllopsgästerna.