Föreställningen som heter "Den förtrollade rosen" kommer att visas upp under två kvällar i slutet av oktober.

– Närmare bestämt den 27:e och 28:e oktober. Men om allting går bra så har vi även en förhoppning om att fortsätta med ytterligare shower, säger Daniel Staaf.

Föreställningen kommer att vara drygt en timme långt och innehålla både nya och gamla trick. Det genomgående temat i magishowen kommer kretsa kring en magisk blomma.

– Vi bygger vidare på konceptet "Den förtrollade rosen" som vi i våras vann SM med. Det kommer att bjudas på både humoristiska och mer seriösa inslag, säger Gittan Staaf.

Hur är känslan nu för stunden?

– Det är alltid lite nervöst innan alla bitar faller på plats. Man är alltid beroende av att så många saker klaffar. Men nu har vi allt vi behöver och därför kan vi äntligen börja repa för fullt. Samtidigt så sker ju allt det tunga jobbet nu. Allting blir ju egentligen lättare när det sitter och är inövat, säger Daniel Staaf.

– Men det ska bli jättekul. Om allt faller väl ut så skulle vi även vilja åka runt i landet och spela, säger Gittan Staaf.

Biljetter till själva föreställningen kan köpas via familjens hemsida staafmagic.se.

– Bekymret är ju att vi inte vet om folk vill komma och se på oss. Så vi får helt enkelt se om de kommer. Men det hoppas vi ju förstås på, säger Gittan Staaf.

– Redan nu kan vi dock säga att vi kommer göra trick som ingen någonsin har gjort tidigare, tillägger Daniel Staaf.