Systrarna Lockwall och Malena Jönsson ger då tillsammans två entimmesföreställningar med paus, "Anita Lindblom x3" och "Judy & Liza".

Sofia Lockwall är skådespelare och dramatiker, Charlotta Lockwall är sångare och kompositör och Gabriella Lockwall är skådespelare och översättare. Två av systrarna, Gabriella och Sofia, står på scenen tillsammans med Malena Jönsson som är musiker och kompositör.

Gabriella Lockwall beskriver föreställningarna och ger bakgrunden till varför hennes syster Sofia Lockwall, som enligt henne skriver alla deras föreställningar, skapade "Anita Lindblom x3":

– "Judy & Liza" är en mor- och dotterrelation samtidigt som det är kvinnliga artister som kämpar i en manlig värld. Anita Lindblom drömde Sofia om. Jag gav henne en skiva som hon tyckte var ganska rolig och sedan drömde hon om tre Anitor som grälade med varandra på scenen. Det är tre olika delar av Anita Lindblom som pratar med varandra och grälar lite med varandra i föreställningen. "Judy & Liza" är lite mer teater, ett relationsdrama som innehåller humor men även mycket sorg. Anita Lindblom-föreställningen är en ren showföreställning med danssteg och den har väldigt mycket humor.

"Anita Lindblom x3" innehåller enligt ett pressmeddelande "många av hennes största hits" och när det gäller "Judy & Liza" säger Gabriella Lockwall att det är "mycket musik i den" och att de själva har översatt Garland och Minellis låtar till svenska.