De är årets pizzeria i Motala – igen!

De var regerande mästare på att baka pizza i stan. Nu har de försvarat titeln.

CHAMPIONS. Stor glädje hos Abdo Nema, Mohamed Fawaz och David Gauria.

CHAMPIONS. Stor glädje hos Abdo Nema, Mohamed Fawaz och David Gauria.

Foto: Roger Samuelsson

Motala2016-01-22 11:00

Årets Motalapizzeria 2015. Grattis!

– Tack så hemskt mycket. Vi fick faktiskt veta det i går (torsdag), säger David Gauria på Champs Elysees med ett stort leende.

Och att ni kom på åttonde plats i hela Sverige?

– Vad säger du?! Nej, det visste vi inte om. Så jäkla skoj!

Tiden och kraften de lägger ner på sitt arbete sätter sina spår, berättar han.

– Man får ofta försaka sin familj, vi jobbar ju alla dagar i veckan. Därför känns det extra fint med en sån här utmärkelse.

Det är kundernas betyg hos onlinepizza.se som ligger till grund för utnämningen. Tävlingen består av fem olika kategorier och Champs Elysees segrade i två av dem, i snabbhet och flest återkommande kunder.

Josefin Jerndahl hos onlinepizza.se berättar att trots de två delsegrarna så var segern väldigt knapp.

– Tre Lyktor kammade hem en kategoriseger och hamnade tätt bakom. Vinnaren räknas nämligen fram genom sammanvägningen av alla delkategorier.

Övriga deltävlingar, prisvärdhet och försäljning per invånare, vanns i tur och ordning av Sorrento och Milano.

Champs Elysees absoluta bästsäljare är kebabpizzan, följt av Champs Elysees special, en skapelse med räkor, ananas och oxfile. Totalt bakar och säljer man cirka 3 000 pizzor i månaden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om