Robin Noor hinner knappt sitta men tar några korta minuter för en intervju.
Varför Motala?
– Därför att Motala ha legat i vår expanderingsplan, säger han och berättar att de har funnits i fyra år och utöver restauranger i Stockholm finns de även i Trollhättan och Uddevalla.
– Hyresvärden här tyckte vi var kapabla att ta över och det här var precis vad de vill ha.
Konkurrenten Brödernas klarade inte att få ihop ekonomin och tvingades stänga. Nu drar Jacks Burger igång i samma lokal och med, till stora delar, samma koncept.
Hur ska ni få folk att komma till er?
– Vi är inom samma inriktning men jobbar på ett annorlunda sätt än vad de gör. Vi satsar mer på events bland annat. Sen har vi gjort research och förstått att Motalaborna älskar allt som är paketerat och att man inte ska behöva köpa till, säger Noor.
Samtidigt som de renoverat upp lokalerna har de rekryterat personal.
– Vi har anställt totalt sex stycken. Det har absolut inte varit svårt. Vi fick extremt mycket respons, inte bara från Motala utan även folk från Linköping.
Att driva verksamhet i en galleria, hur tänker ni om det?
– Det blir lite annorlunda struktur, eftersom gallerian har begränsade tider. Men vi har fått möjlighet att ha mer öppet, så det blir bra.
Han tillägger också att de mindre städerna är viktiga.
– Det vi ser är att vi lyckas mer i småstäderna även om det går bra i Stockholm. Så jag tror stenhårt på Motala.