Tillsammans med Jan-Ove Boll är paret delägare i hotell- och restaurangverksamheten i Motala hamn.
Företaget har i dag sex anställda. Claes kommer i första hand att syssla med det administrativa medan Mia kommer att jobba med det dagliga.
– Ja, det blir väl ganska många timmar här. Vi har ju barn så det blir att pussla ihop det hela, säger Mia som inte tror att det blir några problem.
De ser positivt på framtiden och tror på läget i hamnen.
– Området är ju fantastiskt, med mycket folk och båtar under sommaren, säger Claes.
En helt ny bransch att jobba inom är det inte för dem. I slutet 1980-talet jobbade båda inom hotellverksamhet, så visst har de viss erfarenhet.
Paret tänker bland annat satsa lite mer på konferenser, men också ge restaurangen ett lyft, där bland annat maten lagas från grunden.
– Vi har anställt en ny köksmästare, berättar Claes.
Martin Sträng heter han och är 21 år. Han är född och uppvuxen i Motala men har bott i Stockholm under ett par år. Nu lämnar han restaurangjobbet där för att höja matkulturen i stan.
– Det ska bli roligt. Jag hoppas att få ut Motalaborna att äta även på vardagarna, säger han.
Till sommaren räknar Claes och Mia med högtryck i hamnen. Då kommer de även att öppna en glasskiosk i området och de planerar lite kul däromkring.
Men för att klara hotell- och restaurangverksamheten under sommar-månaderna så behöver de ta in mer personal.
– Vi räknar med att behöva anställa fem till sex personer extra under juni, juli och augusti, säger Claes Björne och ser ganska nöjd ut.