Tillsammans med sin danspartner David Eriksson kom Albrigtsen Losell trea i klassen Vuxen A/Super A i helgens nationella tävling Jönköpingstrofén.

– Detta var sista tävlingen innan SM och nu är det fullt fokus inför den, säger Motalatjejen.

SM går i Gävle i kristi himmelsfärdshelgen och Albrigtsen Losell är redo. Men både hon och David Eriksson inser att det kommer att bli tufft att återkomma på högsta nivån.

Hur är det inför SM?

– Det känns riktigt bra. Vårt mål är att gå till final på SM och efter helgens tävling visar vår form att det är finns en chans,men det kommer att bli tufft. Det är många par som slåss om de sista finalplatserna. Men vi är riktigt peppade och ligger i hårdträning. Vi måste också påminna oss själva om att vi endast har tävlat ihop i sex månader och paren vi möter har tävlat tillsammans i flera år, säger Albrigtsen Losell.

Wetterbuggarna har väckt liv i sin tävlingsverksamhet och i Jönköpingstrofén tävlade även fyra par i klassen 35 plus C: Timmy Jonsson och Heidi Uner kom fyra, Joakim Peterson och Elinor Ekblad kom sjua och Bo Gustafsson/Jane Huvell och Michael Karlsson/Ann-Christin Hasselgren kom båda på 18:e plats.

I regionala tävlingen Tändsticksbuggen i Jönköping kom Pontus Ossman/Josefine Landoff femma och Ludvig Persson/Ronja Persson sexa i ungdom. I 35 plus kom Tim Skill/Sandra Karlsson nia och Torbjörn Didriksson/Heidi Albrigtsen Falkner elva. I West Coast Swing 35 plus för vuxna kom Timmy Jonsson/Heidi Uner tvåa.