24 spelare finns med i truppen varav 16 blir kallade till träningsläger i Malmö.

"Vi har många spelare på hög europeisk nivå men också talanger som visat mental styrka och hög kvalitet, jag tror på detta lag", säger Marco Crespi i ett pressmeddelande.

Truppen innehåller stommen från succélaget (nådde kvartsfinal) från sommarens EM, men innehåller också spelare som stjärnskottet Sabel.

Dessutom gör Maria Gültekin comeback och även Nathalie Fontaine, som inte kunde spela EM på grund av skada, är tillbaka i landslaget.

"Tova Sabel är ett stort löfte på guardpositionen, som är fysisk i sin spelstil och har en internationellt gångbar teknik. Hon har inlett säsongen i ligan oerhört positivt. Maria Gültekin har figurerat från och till i seniorlandslagssammanhang de senaste åren, och är en spelare med sin spets i poänggörandet. En kreativ lirare med internationell tuffhet", säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Landslaget samlas den 10 november i Malmö för träningar. Den första matchen spelas torsdagen den 14 november borta mot Israel innan det blir hemmamatch söndagen den 17 november mot Montenegro i Malmö.