Det är comebackande Kim Sundin som spelar igen efter att ha varit magsjuk senast och tillbaka efter att ha varit bortrest är Fredrik Nyman.

Värmdö är ett topplag, med målkungen Kim Johansson som gjort 22 mål totalt hittills.

– De har gått rätt bra på slutet, men samtidigt har vi märkt att vi står upp bra mot alla lag. Det är egentligen bara mot Hovslätt borta vi varit dåliga, annars har vi varit med. Jag blir inte förvånad om vi vinner i helgen, så bra är inställningen och kämparglöden, säger Solfjäderstadens assisterande tränare Kalle Fransson.

I Solfjäderstaden ligger Didrik Karlsson elva i poängligan med 15+10, Joacim Karlsson har gjort 13 mål och fem assist och Mattias Hjalmarsson 5+9. Joel Hermansson står på 6+5. Alla de fyra spelar i Värmdö.

Med igen är också 39-årige backveteranen Daniel Schelin, tidigare Pettersson.

– Han har sin rutin. Han har tränat hela den här veckan och går framåt hela tiden. Ett bra alternativ, tycker Kalle Fransson.

Vad blir taktiken?

– Vi måste försöka hitta tillbaka till vårt vinstgivande grundspel. Stark defensiv och så värdering av lägena framåt. Det har varit lite för öppet bakåt och vi behöver hitta rätt igen, säger Kalle Fransson.

Solfjäderstadens lag, målvakter: Linus Staaf (Alexander Dahlgren). Förstafemman: Marcus Sjöholm, Hampus Karlsson, Didrik Karlsson, Mattias Hjalmarsson, Joel Hermansson. Andrafemman: Daniel Schelin, Kim Söderstedt, Joacim Karlsson, Kim Sundin, Jesper Bååth. Tredjekedja: Fredrik Nyman, Hugo Bjelksjö, Anton Abrahamsson. Extraspelare: Jacob Söderberg.