VHF hämtade upp, men räckte inte

Vadstena HF förlorade fredagens division 3-match hemma. Tjejerna förlorade mot Hultic i Vadstena sporthall.

Vadstena HF fick inte jubla som här i premiären mot Motala HK, utan det blev förlust mot Hultic på fredagen.

Handboll2019-10-26 14:10

Åbylaget vann med 23-19 efter att ha haft ledningen med tio bollar ett tag i första halvlek.

– Om vi inte spelat som i första halvlek hade vi kunnat vinna matchen. Vi gjorde en ordentlig upphämtning och spelade upp oss, tycker spelande VHF-tränaren Alexandra Johansson.

VHF har nu två förluster och en seger efter tre matcher i trean. Grannklubben Motala HK har förlorat alla sina tre inledande matcher, bland annat premiären hemma mot VHF.

VHF:s bästa målskyttar mot Hultic: Ellen Storm Edholm 4, Alexandra Johansson 3, Johanna Hermansson 3.

VHF:s herrar skulle ha spelat mot Katrineholms AIK direkt efter damlaget, men matchen ställdes in på grund av sjukdomar i bortalaget.

Karta: Vadstena Sporthall