Klart: Vi sänder från "Fjäderns" säsong

Här är ett glädjebesked till dig som gillar Solfjäderstaden IBK. Vi kommer nämligen direktsända en hel del matcher från lagets Division 1-serie.

Det blir mycket Solfjäderstaden på MVT den här säsongen. Samtliga hemmamatcher och flera utvlada bortamatcher kommer att sändas på våra sajter.

Det blir mycket Solfjäderstaden på MVT den här säsongen. Samtliga hemmamatcher och flera utvlada bortamatcher kommer att sändas på våra sajter.

Foto: Jens Bollius

Innebandy2020-09-30 07:00

Tiden på året då vintersporterna börjar komma i gång samtidigt som fotbollen kliver in i sitt slutskede är här. Det betyder att du som prenumerant kan ta del av mer direktsänd sport än vanligt – och mer blir det.

Under säsongen kommer vi sända en hel del från Solfjäderstadens jakt på en toppenplacering i division 1 östra Götaland. Samtliga hemmamatcher kommer att sändas på våra sajter och flera utvalda bortamatcher likaså. 

– Det här känns jättebra. Det känns som att Solfjäderstaden är en förening på frammarsch och som har alla möjligheter att ha en högintressant säsong med goda resultat framför sig. Jag tror definitivt att man kan utmana i toppen. Kanske till och med slåss om en allsvensk plats på allvar redan i år, säger Andreas Åberg, projektledare för livesänd sport på MVT. 

I laget finns spelare som har erfarenheter från spel på SSL-nivå så som Jacob Larsson, Adam Hjalmarsson och Martin Hovlund. 

– Vi i Solfjäderstaden är väldigt nöjda över att ha träffat den här överenskommelsen med MVT. Som alla vet kommer vi kunna ha en mycket begränsad publik i sporthallen men i och med den här lösningen får alla möjlighet att följa våra matcher, säger Jan Friström som är marknadsansvarig i föreningen. 

Första direktsända matchen blir redan nu på söndag då motalalaget tar emot Växjö. 

– Vi vet av tidigare erfarenheter att MVT står för professionella sändningar och det är med varm hand vi lämnar över ansvaret till dem, avslutar Friström. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!