LÄS MER: Mästarinnan: "Det har blivit en livsstil"

Camilla tappade inte ett enda poäng under hela festivalen och lyckades ta sig hela vägen även i finalen. I och med den här segern var det Camillas femte just på festivalen i Motala.

– Jag har inte riktigt fattat det än. Jag hade en dålig magkänsla hela dagen, jag vet inte riktigt varför. Det har bara känts som att det ska gå dåligt. Jag var lite förvånad när jag vann första, och andra, och tredje, säger Camilla när vi når henne efter vinsten.

Artikelbild

När förstod du att du hade vunnit?

– När jag kunde ta alternativet före Jeanette (Käll, som kom tvåa). Hade jag väntat och gå ett varv till hade det varit hon som vann istället. När jag kom upp i ledningen var det att undvika de största hålorna, banan var rätt slagig. Det var jätteskönt. Jag fick starta på mitt favoritspår också. Man slipper mycket bök och stök när man är där ute.

– Nu måste jag komma nästa år också. Motala har ju alltid varit det jag tyckt vara roligast. Jag tycker om banan och arrangemanget. Arrangörerna är så himla trevliga och bra. Det är kul att komma hit, säger Wernersson.

På veteransidan var det Thomas Forslöv från Skepptuna MK som tog hem A-finalen. Under lördagen kommer finaler köras i senior- och junior-klasserna.