Luxora fastigheter har fattat ett investeringsbeslut att bygga Motalas första padelanläggning i Luxor Center. Det blir fyra stycken padelbanor med tillhörande café och butik.

– Vi är väldigt nöjda med att kunna presentera vår idé om att bygga en padelanläggning i ett framtida sportcenter i Motala och Luxor Center. En satsning i Motala som är en expansiv ort och som satsar på att utveckla staden, säger Roy Karlsson, vd på Luxora Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Inflyttningen beräknas ske under 2018 och den totala ytan är cirka 1400 kvadratmeter.

Artikelbild

| PLANER. Fyra padelbanor kommer det att bli i nya Luxor center i Motala. Något som byggs redan i år.

Padeltennis har blivit en folksport och växer i många kommuner över landet. Padelanläggningen är den första stora uthyrningen inom sport sedan Luxora Fastigheter förvärvade fastigheten.

– Lokalen för padeltennisen ligger strategiskt nära centrum vid riksväg 50 och är lätt att nå för alla besökare. Padeltennisen är ett stort steg i att utveckla fastigheten och hela området, avslutar Roy Karlsson i pressmeddelandet.

Padeltennis finns det också lösa planer på i Vadstena på Kungsvalla och Motala tennisklubb har haft planer att bygga på flera platser i Varamon. Men nu blir det alltså av i Luxor center.