Södertälje ligger klart sist i tabellen, med bara en poäng på åtta matcher och 36 insläppta mål.

Det är 15 fler än det lag som släppt in näst flest.

Maif har å andra sidan haft svårt att göra mål, bara fått utdelning åtta gånger på åtta matcher.

Läge att det släpper nu?

– Vi hoppas givetvis det, säger tränaren Christer Persson. Vi slipar hela tiden på detaljer för att bli starkare i den sista tredjedelen av planen och känner att vi har tillräckligt bra spetsspelare, men att vi inte fått utdelning än.

Skadeproblemen i laget fortsätter dock. Ibrahim Koroma klev av senast och är inte aktuell för spel.

– Baksidan av ena låret. Vi avvaktar vidare undersökningar där.

Borta är också bröderna Ivan och Renato Rako.

– Ivan fick en reaktion i sitt tidigare skadade knä och vi tar det dag för dag. Renato är borta tillsvidare med sin fot och vi väntar på vidare undersökningar för att få tydligare svar.

Laget har några lugnare dagar bakom sig sen förlusten i senaste seriematchen i lördags.

– Det gäller att hitta en balans mellan träning och både fysisk och mental återhämtning. Nu kommer det några intensiva dagar med träning onsdag, match torsdag, träning fredag och lördag och så ny match på söndag.

– Det är inga problem att ha ett så tajt schema om man bara spelar fotboll, men på den här nivån så har alla jobb eller studier också och då gäller det att hitta en nivå som fungerar.

Om motståndaren Södertälje FK säger Christer Persson:

– Jag har sett dem spela och det finns individuell skicklighet i laget som vi får se upp med. Sen har de haft det tufft att få ihop alla delar i spelet, men vi måste ha stor respekt för motståndet och fullt fokus på vårt om vi ska få med oss ett bra resultat.