I Maifracings elitlag är bröderna Lucas och Jacob Eriksson anmälda tillsammans med Emil Lundmark, Erik Sandersson, Samuel Lord, Adam Svensson och Lukas Losvik. Dessutom så har Maifracing gjort klart med ett nyförvärv, Isac Lundgren som från och med Kinnekullehelgen tävlar för Motalaklubben.

– Vi siktar på seger i båda loppen, säger Mats Höllgren, sportdirektör i Maifracing.

– På Kinnekulle Cyclassic tror jag mycket på Isac Lundgren medan banan på Kinnekulleloppet passar bröderna Eriksson mycket bra. Men vi har fler kort att spela under båda loppen som har två helt olika karaktärer, så det ska bli en mycket spännande helg, förklarar Mats.

Helgen i Västergötland är också premiär för både damelitens, juniorernas och seniorernas deltävlingar i SWE-Cup. Ida Wånggren, Maifracings hopp i damklungan finns på startlinjen i Kinnekulleloppet på söndag.

Felix Svensson finns anmäld i både Götenetempot på lördag och Kinnekulleloppet på söndag i herrjuniorernas klass och bland herrseniorerna hittar vi Fredrik Hjertz i linjeloppet.

I ungdomsklasserna så är Ellen Gustafsson, Julia Lundmark och Molly Åkerberg på plats för lördagens tempolopp och som tillsammans med de två övriga tjejerna i F15-16-laget, Amanda Mikaelsdotter och Karin Söderqvist kör Kinnekulleloppet på söndag. Alfred Larsson, P10-12 är också anmäld till söndagens tävling.