LÄS OCKSÅ: AFK Linköpings tränare het för Maif

Målvakten är Marko Cagali, 23-åring som spelat för NK Solin i kroatiska andraligan. En lång målvakt, mäter 1.97 i strumplästen.

Maif har skrivit kontrakt på ett och ett halvt år med cagali, och om papperen hinner bli klara är han med i truppen redan mot Nora på måndagen.

Artikelbild

| Patrick Binda är Maifs nye forward, liberian med bakgrund i Macao.

– En ambitiös spelare, säger Maifs klubbchef Mikael Larsson.

Maif behåller samtidigt sina två målvakter Anthony Ferrara och Ylber Gubetini.

Av övriga som provspelat har Maif inte gått vidare med nigerianen Paul Elvis som i stället går till Härnösand. Men liberianen Patrick Binda, som spelat i Macao i Kina, har kontrakterats som forward säsongen ut.

– Vi har haft skador och behöver säkra upp där, säger Mikael Larsson.

Amerikanske mittfältaren Michael Kafari väntar på besked från Migrationsverket. Han bedöms kunna spela tre-fyra matcher till i tvåan.

Ny i Maifs A-trupp är också 17-årige mittbacken Axel Qvist som det skrivits treårskontrakt med. En mittback från egna led.

Maif möter Nora hemma på måndagskvällen och både Binda och eventuellt Cagali är med i matchtruppen. Dock inte Axel Qvist som spelade JDM-final på söndagen.

Maif har Eldin Lugonja, bristning, Pontus Eriksson, knä, och David Lantz, som slagit upp sin knäskada igen, på skadelistan. Det är oklart hur allvarliga alla de tre skadorna är.

Maif förlorade borta mot Nora med 0–1 på naturgräs, och är revanschsuget.

– De har bytt tränare sedan dess så vi vet inte så mycket. Men vi hoppas på revansch, säger Maifs tränare Bo Johansson.