Den senaste säsongen har ni kunnat se 27 fotbollsmatcher i direktsändning på våra sajter. Nu när fotbollssäsongen är över tar innebandyn vid. Först ut i vår satsning på direktsänd innebandy är derbyt mellan Solfjäderstaden och Åby Oilers.

– På förhand känns det här som en ruskigt trevlig duell för oss som står vid sidan. Personligen tycker jag det känns som ett riktigt bra kraftprov för "Fjädern". En vinst här vore en skräll men kommer ge Motalaborna alla skäl i världen att både tro och hoppas på en topp fyra-placering. Vi såg dem i DM tidigare i år, men det mötet kommer inte gå att jämföra med det vi ska se på söndag. Det kommer smälla, ordentligt, säger Andreas Åberg som kommenterar matchen.

Vad säger du om att lämna de kylslagna fotbollsplanerna och flytta inomhus?

– Det blir helt klart en annan kokande känsla i en sporthall i jämförelse med en fotbollsarena. Det ser jag framförallt fram emot. Som kommentator höjer man sig när man kommer närmare dramatiken, publiken och det som upplevs där ute på banan, säger Andreas Åberg.

Matchen spelas i Motala sporthall på söndag klockan 17:00. Sändningen börjar 16:50. Se den bland annat på mvt.se och nt.se.