Peter Lindholm, sporthandlaren, har flera segrar i historien, liksom IFK:s A-lagslirare nu, Alexander Magnusson-Glaad.

När både Magnusson-Glaad och Lindholm stod i läktarleden på IFK.s årliga midsommarfest så var det lite öppet vem som skulle ta hem årets titel. Med bland andra Per Hallberg i mål så var kvintetten som var kvar längst Jonatan Gren, IFK Norrköpings akademi, Jonas Henriksson, förr i LSW och nu ungdomsledare i Boren, samt IFK:s egen Ludvig Forsman tillsammans med Adam Eldh och Daniel Sporrong.

Många pratade om att Gren skulle ta det, men han missade sina avgörande skott och missade gjorde till slut också Henriksson, Eldh och Forsman.

Kvar som vinnare stod Daniel Sporrong som barfota skickade upp bollen i nättaket. För det mottog han förstapriset på 700 kronor.

– För skoj skull detta och jag trodde inte jag skulle ta hem det. Jag försökte vänta ut målvakten, sade Daniel Sporrong.

Efter att ha spelat i Zeros, IFK Örebro, LSW och Zeros lade Sporrong av för elva-tolv år sedan. Men 35-åringen kan alltså klippa till en boll fortfarande.

Mer bortklippt fotboll:Elias Welin är tillbaka i Borensbergs IF. Han har bytt division 4-lag hastigt precis som Oscar Knutsson, från IFK Motala till Bif som båda kämpar i botten av fyran just nu.

Ännu mer fotboll: I en bil på LSW-land, Mossen, före midsommarhelgen sågs Borens Oliver Blomdahl och David Lantz i samma bil som Maifs Jesper Adolfsson, Simon Karlsson och Valon Silka. Så nog finns det förutsättningar för bra samarbete mellan stans klubbar i framtiden.