Stabil seger för SolfjäderstadenStabil seger för Solfjäderstaden
11 februari 2024 16:00
Innebandy

Solfjäderstaden vann klart hemma mot Borensberg

Solfjäderstaden vann klart hemma mot BorensbergSolfjäderstaden vann klart hemma mot Borensberg
9 februari 2024 22:41
Innebandy

Många bra i Solfjädern - men tung förlust borta

Många bra i Solfjädern - men tung förlust bortaMånga bra i Solfjädern - men tung förlust borta
Tränaren om mötet i Katrineholm: "Orättvist, läskigt nästan"
8 februari 2024 22:32
Innebandy

Solfjädern studsade tillbaka efter förlusten senast

Solfjädern studsade tillbaka efter förlusten senastSolfjädern studsade tillbaka efter förlusten senast

Solfjäderstaden tog klar seger mot Linköping U

Solfjäderstaden tog klar seger mot Linköping USolfjäderstaden tog klar seger mot Linköping U
3 februari 2024 18:51
Innebandy

Nollades av tabelljumbon: "Inte påkopplade för fem öre"

Nollades av tabelljumbon: "Inte påkopplade för fem öre"Nollades av tabelljumbon: "Inte påkopplade för fem öre"
Tung lördagskväll för FjädernBottenlaget tog första segern
3 februari 2024 15:58
Innebandy

Målfest för Borensberg hemma mot IBF Norrköping U

Målfest för Borensberg hemma mot IBF Norrköping UMålfest för Borensberg hemma mot IBF Norrköping U
2 februari 2024 21:28
Innebandy

Bortaförlust för Solfjäderstaden - 4-9 mot Åby IBK

Bortaförlust för Solfjäderstaden - 4-9 mot Åby IBKBortaförlust för Solfjäderstaden - 4-9 mot Åby IBK
Innebandy

Oavgjort toppmöte mellan Borensberg och IBF Linköping

Oavgjort toppmöte mellan Borensberg och IBF LinköpingOavgjort toppmöte mellan Borensberg och IBF Linköping
1 februari 2024 21:28
Innebandy

Förlust för Solfjäderstaden efter tapp i tredje perioden mot Vingen

Förlust för Solfjäderstaden efter tapp i tredje perioden mot VingenFörlust för Solfjäderstaden efter tapp i tredje perioden mot Vingen
28 januari 2024 16:01
Innebandy

Förlust på hemmaplan för Solfjäderstaden mot Bergs U

Förlust på hemmaplan för Solfjäderstaden mot Bergs UFörlust på hemmaplan för Solfjäderstaden mot Bergs U

Solfjädern föll mot bra lag - nu väntar jumbon

Solfjädern föll mot bra lag - nu väntar jumbonSolfjädern föll mot bra lag - nu väntar jumbon
Hon får beröm för en bra matchGod marginal nedåt
26 januari 2024 22:10
Innebandy

TV: Se avgörande målet när Solfjädern vann igen

TV: Se avgörande målet när Solfjädern vann igenTV: Se avgörande målet när Solfjädern vann igen
Videosnack med Simon SvenssonStendahl: "Svårt spela mot lag som backar hem"
26 januari 2024 21:38
Innebandy

Solfjäderstaden vann efter Benjamin Ersson Hakalas dubbel

Solfjäderstaden vann efter Benjamin Ersson Hakalas dubbelSolfjäderstaden vann efter Benjamin Ersson Hakalas dubbel

Tung förlust för Solfjäderstaden på hemmaplan mot Linköpings IBS

Tung förlust för Solfjäderstaden på hemmaplan mot Linköpings IBSTung förlust för Solfjäderstaden på hemmaplan mot Linköpings IBS
22 januari 2024 13:30
Innebandy

Far och son lirade ihop i Solfjäderstaden

Far och son lirade ihop i SolfjäderstadenFar och son lirade ihop i Solfjäderstaden
Noah, 16: "Något man önskat sen liten"Martin, 44: "Han är mer atletisk"
21 januari 2024 10:00
Innebandy

Libk vann igen – trots raset • Se mötet med Karlstad i repris

Libk vann igen – trots raset • Se mötet med Karlstad i reprisLibk vann igen – trots raset • Se mötet med Karlstad i repris