Majoritetens förslag: Miljonstöd till boxningsklubben

Majoritetens förslag: Miljonstöd till boxningsklubben Majoritetens förslag: Miljonstöd till boxningsklubben

BK30 startar tjejgrupp – pausar marknadsföringen BK30 startar tjejgrupp – pausar marknadsföringen
38 nya boxare under ett dygn
26 februari 2023 08:00
Boxning

Motalatjejerna gjorde tävlingsdebut i boxningsringen

Motalatjejerna gjorde tävlingsdebut i boxningsringenMotalatjejerna gjorde tävlingsdebut i boxningsringen
"När man såg alla andra tjejerna blev man ännu mer nervös"Kan göra jävligt ont"
22 februari 2023 18:10
Boxning

Tuffa matcher i Norrköping för BK30-duo, seger och fall

Tuffa matcher i Norrköping för BK30-duo, seger och fallTuffa matcher i Norrköping för BK30-duo, seger och fall
Elitboxare från Motalaklubben inbjuden till Danmark för match inför proffsgala
8 februari 2023 16:00
Boxning

Motalatjej tog silver i väldens största turnering

Motalatjej tog silver i väldens största turnering Motalatjej tog silver i väldens största turnering

Motalaboxaren vann i stark match mot Hammarbyboxare i Stockholm

Motalaboxaren vann i stark match mot Hammarbyboxare i StockholmMotalaboxaren vann i stark match mot Hammarbyboxare i Stockholm
17 november 2022 17:30
Boxning

Vadstenas Europamästarinna tio år efter karriären

Vadstenas Europamästarinna tio år efter karriären Vadstenas Europamästarinna tio år efter karriären
8 november 2022 16:30
Boxning

Storturneringen firade jubileum, men Motalakillen föll mot danske mästaren

Storturneringen firade jubileum, men Motalakillen föll mot danske mästarenStorturneringen firade jubileum, men Motalakillen föll mot danske mästaren
19 oktober 2022 21:00
Boxning

Boxningen har aldrig varit närmare ett nytt hem

Boxningen har aldrig varit närmare ett nytt hemBoxningen har aldrig varit närmare ett nytt hem
12 oktober 2022 14:05
Boxning

Hemmasegrar för BK30 efter lyckat läger i Motala, "fullt med folk"

Hemmasegrar för BK30 efter lyckat läger i Motala, "fullt med folk"Hemmasegrar för BK30 efter lyckat läger i Motala, "fullt med folk"
3 oktober 2022 19:30
Boxning

Motalaboxaren tog guld i Söderköping, "det var rätt taktik"

Motalaboxaren tog guld i Söderköping, "det var rätt taktik"Motalaboxaren tog guld i Söderköping, "det var rätt taktik"
16 september 2022 13:30
Boxning

BK30 gjorde det bra i Mjölby, men Warukaga föll i Stockholm

BK30 gjorde det bra i Mjölby, men Warukaga föll i StockholmBK30 gjorde det bra i Mjölby, men Warukaga föll i Stockholm
1 september 2022 11:15
Boxning

Motalakillen med landslaget igen: "Tränade med de bästa"

Motalakillen med landslaget igen: "Tränade med de bästa"Motalakillen med landslaget igen: "Tränade med de bästa"
25 augusti 2022 10:31
Boxning

BK30-tjejer med i nationell satsning på damboxning

BK30-tjejer med i nationell satsning på damboxningBK30-tjejer med i nationell satsning på damboxning
8 juni 2022 12:30
Boxning

Medaljer till BK30 på SM i diplomboxning: 220 deltagare med totalt

Medaljer till BK30 på SM i diplomboxning: 220 deltagare med totaltMedaljer till BK30 på SM i diplomboxning: 220 deltagare med totalt
17 maj 2022 07:30
Boxning

Medaljer till Motalaboxare på mästerskap i Stockholm

Medaljer till Motalaboxare på mästerskap i StockholmMedaljer till Motalaboxare på mästerskap i Stockholm
4 maj 2022 10:30
Boxning

Motalaboxare tog medalj i internationella Sala box open

Motalaboxare tog medalj i internationella Sala box openMotalaboxare tog medalj i internationella Sala box open
29 april 2022 08:30